Да се сетиш за лесно, бързо  вкусно предястие е чак

...
Да се сетиш за лесно, бързо  вкусно предястие е чак
Коментари Харесай

Запечени праскови с крема сирене

Да се сетиш за елементарно, бързо  вкусно предястие е чак толкоз лесна задача. Винаги желаеме началото на менюто да е забавно и ефектно, задоволително впечатляващо, с цел да даде добър старт на менюто. Рецептата за запечени праскови с крема сирене е тъкмо такава - доста впечатляваща като визия, извънредно лесна за подготвяне и необикновено вкусна като краен резултат.
Прочетете още
Необходими артикули:

Праскови -6 броя

Kрем сирене -100 грама

Босилек - 12 листа

Зехтин - 1 супена лъжица

Балсамова редукция - 1 чаена лъжица

Начин на подготвяне:

Първата стъпка от рецептата за запечени праскови с крема сирене в изборът на прасковите. Избирате стегнати, само че зрели праскови, които елементарно се разделят от костилката. Измивате ги, след което ги разполовявате на две елементи и отделяте костилката. Намазвате ги с плануваното количество зехтин.

Сгорещявате оребрен грил-тиган, само че умерено можете да ползвате и барбекю. Изпичате прасковите първо от страната, където е била костилката, за към 4-5 минути, а по-късно за към толкоз и от другата стана.

Изпечените половинки цялостните с крема сирене, напръсквате с балсамова редуктиця и добавяте към всяка половинка по малко босилек. Може да сервирате както топли, по този начин и студени.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР